Terminal Supervisor

Terminal Supervisor

Se  Også opslaget her

Vil du med på holdet hos en af Esbjerg Havns stærkeste spillere?

 Jutlandia Terminal A/S søger en energisk og struktureret supervisor, der er vant til arbejde med projekt- og logistikopgaver inden for Offshore eller Wind Energisektoren.

JUTLANDIA Terminal A/S er toneangivende i branchen og har specialiseret sig i terminalhåndtering, losning og lastning af bl.a. vindmøller, projektgods, offshore udstyr, kemikalier og containere.
Vi sigter efter bæredygtige løsninger, de mest tilfredse kunder og gladeste medarbejdere.

Som ISO 9001, ISO 14001 samt DS/OHSAS 18001, er vi kendt for at håndtere kundekrav med en høj grad af service, kvalitet og dokumentation – elementer som sikrer en effektiv, sikker og professionel levering.

Arbejdsopgaver
Du kommer til at fungere i tæt samspil med vores Terminal Manager, som har det overordnede ansvar for den daglige drift. Din dagligdag kommer primært til at bestå af følgende opgaver:

  • Supervision af terminal operatører
  • Ressourceallokering af maskiner og bemanding af driften
  • Lejlighedsvis supervision af stevedoreoperationer
  • Indgå som proaktiv part i udvikling af kundeporteføljen
  • Administration forbundet med afregninger af operationer
  • Daglig kontakt med kunder og leverandører
  • Sikre efterlevelse af miljø-, sikkerheds- og kvalitetsstandarder
  • Rapportering af afvigelser og korrigerende handlinger i samspil med vores HSEQ-ansvarlige
  • Effektivisering af interne processer i samarbejde med teamet

 Som person er du selvstændig, resultatorienteret og evner at fungere i et hektisk miljø. På den ene side formår du at skabe en positiv åben dialog blandt kunder, kolleger og medarbejdere, mens du på den anden side har en stærk gennemslagskraft, når situationen kræver det. Du brænder for at have styr på tingene samtidig med, at du på samme tid evner at have mange bolde i luften. Det ligger naturligt for dig at tage ansvar, gå forrest og bevare overblikket i en travl hverdag.

 Nødvendige kvalifikationer

Vi forventer, du har en solid ledererfaring - gerne fra en uddannelse som skibsofficer eller et lederjob i forsvaret, fra en produktions- eller lagervirksomhed. Det er en fordel, hvis du kendskab til havne drift og gerne et kontaktnetværk i vindmølle-, offshore- og shippingbranchen.

Det forventes, at du behersker engelsk flydende såvel mundtlig som skriftligt samt, at du er erfaren bruger af MS-platformen. Endvidere skal du have kørekort og truckcertifikat.

Du tilbydes et job i en virksomhed i vækst, hvor du kan være med til at præge dine udviklingsmuligheder. Din arbejdsdag vil foregå i et team af engagerede kolleger i en positiv, fri og uformel omgangstone. Du kommer til at indgå i vagtordning, hvorfor du også må påregne at arbejde uden for normal arbejdstid, og tilsvarende hvor der sjældent kan planlægges langsigtet, hvorfor fleksibilitet er et ultimativt krav.

Dette honoreres med vagttillæg, afspadsering eller overtidsbetaling.

Tiltrædelse:                                 Snarest.
Ansøgningsfrist:                         Den 30 november 2022

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte, Peter Jensen  på mail: pj@jut.dk & tlf.: 23628486.
Interesseret? Send os din ansøgning og CV til: job@jut.dk. Ansøgningen mrk. ”Terminal Supervisor”

JUTLANDIA Terminal A/S er en familie ejet virksomhed, og en del af Harbour Group. JUTLANDIA er en dynamisk fuldservice offshore leverandør beliggende på Esbjerg Havn, med fokus på miljø, kvalitet, proaktivitet og kundetilpassede løsninger.  Vi ved at gode medarbejdere er drivkraften i vores udvikling og vores motto er derfor "Fremtiden tilhører de glade". Læs mere om vores værdier og om virksomheden på www.jut.dk.

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
"..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce"
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.