Home > News > Vi udvider endnu engang vores Stevedoring

Vi udvider endnu engang vores Stevedoring

 

Dan Olesen, Supervisor, Kim List, Operational Manager Stevedoring, Bent Kristensen, Supervisor
Dan Olesen, Supervisor, Kim List, Operational Manager Stevedoring, Bent Kristensen, Supervisor

Den 3. april 2018 sagde vi endnu engang goddag til denne gang to nye medarbejdere, og vores stevedoreafdeling består nu af i alt 9 mand.

 

Vi oplever en kæmpe efterspørgsel på vores produkt og heraf stor vækst.

Formændene render utrolig stærkt, og på alle tidspunkter af døgnet - vi har derfor besluttet at ansætte yderligere to Supervisor for stadig at kunne imødekomme den øgede travlhed.

 

De to nye stevedoreformænd er Bent Kristensen og Dan Olesen.

 

Bent er 47 år og bor i Kolding med sin kone og deres to drenge. Bent er et kendt ansigt på havnen, da han i mange år har arbejdet som supervisor hos andre virksomheder på havnen i Esbjerg og kan dermed være en øjeblikkelig forstærkning til vores professionelle team.

 

Dan Olesen er 28 år og bor i Ansager med sin kæreste. Dan har stor erfaring med direkte ledelse fra tidligere ansættelser og har 7 års brancheerfaring. Dette vil yderligere styrke vores hold.

 

Som tidligere udmeldt har Jutlandia Terminal indgået en ny, stor aftale med MHI Vestas Offshore Wind, som vil bringe ydermere travlhed til vores Stevedoreafdeling. Nyansættelserne af Bent og Dan vil være gavnlige for både denne opgave samt endvidere øgede travlhed.