Nyheder

26. oktober 2023
Der sker ting og sager i butikken
Jep den er god nok. Der sker ting og sager i butikken. Det gør der jo sådan set altid, når man befinder sig i en omskiftelig branche, og når man har med så mange mennesker at gøre. Og hvor er vi heldige med, at vi altid har spændende...

Læs mere

22. juni 2023
Mød Jens. Rejepilleren om du vil. Jutlandias færing. Kært barn har mange navne
Jens er færing. og så tager han imod bestikkelse. Han er venlig, ægte, humoristisk og loyal, en udpræget holdspiller. Lær Jens bedre at kende lige her..

Læs mere

8. maj 2023
Jutlandia benytter mulighed for at opruste og opgradere organisation
Jutlandia har i 2022 leveret tilfredsstillende resultater på niveau med aktivitetsniveauet på Esbjerg Havn. Året har aktivitetsmæssigt været roligt ift. tidligere og har primært – udover drift og kundeservice – været anvendt til oprustning og opgradering

Læs mere

6. april 2023
Jutlandia Terminal udvider på Esbjerg Havn
Jutlandia har store visioner og god tro på fremtiden. Vi oplever en stigende efterspørgsel, og alt vores nuværende lagerplads er fyldt op – derfor udvider vi i den kommende periode vores faciliteter markant.

Læs mere

20. februar 2023
En gammel ny på terminalen
Den 1. februar 2023 tilføjede Jutlandia Terminal endnu en styrke til vores Supervisor-team på terminalen. Kjell Tosti er nu en del af lederteamet på i alt fire Supervisors med Peter Jensen som Operations Manager.

Læs mere

8. februar 2023
Året der gik 2022
Helt usædvanligt har 2022 været et stille år på Esbjerg Havn. Vi kan ikke huske, at vi har oplevet så få skibe i havn og så lidt aktivitet inden for offshore vind på vores terminal i mange, mange år, og det er ikke kun Jutlandia, der har mærket...

Læs mere

30. juni 2021
Jutlandia gets a new sister

Læs mere

13. april 2021
New digital platform for port calls

Læs mere

25. januar 2021
Lastning af vingeforme til Taiwan

Læs mere

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
"..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce"
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.