Året der gik 2019

Det er utroligt dejligt, at kunne kigge tilbage på 2019 og konstatere at Jutlandia står stærkere end nogensinde. Mange ting er faldet i hak i året der er gået, og perspektiverne ser derfor også gode ud for de kommende år.

Vi tror på de gode perspektiver, baseret på den gode feedback vi får fra vores kunder. Vi arbejder fokuseret på at skabe værdi for vores kunder, så de kan se formålet med at bruge Jutlandia og samtidig være på Esbjerg og Århus Havn. Det er ikke ting som er givet og vi skal derfor dagligt bevise vores værd, i bestræbelserne på at optimere deres forretning og vores egen, så alle står stærkere i et meget konkurrenceudsat marked.

Det som virkede i går, er ikke det samme som virker i morgen, og fokus på morgendagens behov er alfa og omega! Derfor bliver vi endnu mere digitale i 2020, hvor vi både introducerer nyt lagersystem og en ny IT løsning til lastning af skibe. Begge tiltag vil reducere manuelle arbejdsgange og effektivisere afregning, fakturering og løn, samtidig med at vi kan holde vores kunder opdaterede digitalt og levere live data på vores lasteoperationer.
Vi glæder os til, via disse IT løsninger, at kunne skabe endnu mere værdi for vores kunder, samtidig med at vi selv står stærkere i markedet.

Vi har igen i 2019 lastet og håndteret rigtig mange vindkomponenter, og vi står stærkt i dette marked. Både hos speditørerne, ved installationsrederierne og hos producenterne er vi anerkendt som en kvalitetsleverandør, og vi er glade for at de fortsat kigger Jutlandias vej. Vi har opbygget stærke kompetencer og relationer i markedet i de næsten 20 år vi har arbejdet med vind, og disse kompetencer og relationer vil vi blive ved at bygge på, så vi fortsat har en berettigelse.
Vi kommer desværre til at se en nedgang i offshore vind i Esbjerg de næste par år, men derefter vil markedet i Nordsø regionen vokse eksplosivt.
Vi er klar til at tage del i den vækst, der kommer fremadrettet.

Olie og Gas sektoren er fortsat en stor del af Jutlandia og en vigtig sektor i Danmark. 2019 har været et travlt år, med mange projekter og nye tiltag. Vi har også her udvidet vores forretning indenfor kemikalie håndtering og har samtidig set et stigende aktivitetsniveau indenfor stimulering af oliebrøndene i Nordsøen. Dejligt at det ikke er gået helt i stå, selvom der er mange der venter på at Tyra Future projektet bliver færdigt.
Vi planlægger også i 2020, at opgradere vores faciliteter indenfor kemikaliehåndtering, pakhuse samt terminalbygninger og glæder os til at vi kan vise det frem sidst på året – all going well.

På vores terminal i Århus, oplever vi stigende aktivitet og commitment fra markedet. Vi ser med spænding bl.a. frem til de muligheder som Grønlandstrafikken bringer til Århus Havn i 2020 og fremover.

Alt i alt er der rigtigt mange projekter i søen i 2020, som er en del af den transformationsproces Jutlandia gennemgår disse år, og jeg vil derfor også takke vores medarbejdere for deres kæmpe indsats med at drive virksomheden frem. Vi har meget at være stolte af.

Også en stor tak for samarbejdet i 2019 til vores samarbejdspartnere, leverandører og kunder.

FREMTIDEN TILHØRER DE GLADE

MVH

Kristian Svarrer, CEO

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
"..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce"
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.