En gammel ny på terminalen

T.v. Peter Jensen, Operations Manager Terminal, t.h. Kjell Tosti, Supervisor Terminal

En gammel ny hos Jutlandia

Den 1. februar 2023 tilføjede Jutlandia Terminal endnu en styrke til vores Supervisor-team på terminalen.

Kjell Tosti er nu en del af lederteamet på i alt fire Supervisors med Peter Jensen som Operations Manager. Kjell er 58 år og bosiddende i Esbjerg med sin hustru, som han sammen med renoverer hus på tredje år.
Deres to voksne børn er flyttet hjemmefra.

Tilføjer gode erfaringer til teamet på terminalen

Faktisk er Kjell ikke helt ny hos Jutlandia. For et årti siden var han nemlig en del af holdet i vores stevedoreafdeling, som vores direktør Michael Rühe dengang var leder af. Han kommer dog senest fra en stilling som underviser inden for transport og logistik, og har forinden det arbejdet som faglærer på forskellige uddannelsesinstitutioner samt været koordinator hos BMS.

Kjell udtaler sig, ”Jeg har savnet havnen og dynamikken her.
Jeg har før været ansat hos Jutlandia, og ved, at det er en god arbejdsplads. En virksomhed med gang i den. En virksomhed der vil fremad”.

Som Supervisor vil Kjells arbejdsopgaver bestå af supervision af terminal operatører, disponering af mandskab og materiel og lejlighedsvis supervision af stevedoreoperationer.

”Kjell har en stor faglig viden inden for blandt andet kranarbejde. Foruden at han har undervist heri, har han også siddet med krankoordinering hos BMS. Koordineringsdelen minder meget om vores daglige fordeling af driftsopgaver, og hans faglige baggrund kan vi drage nytte af i det daglige, eksempelvis under supervision samt udarbejdelse af materiale”, siger Peter Jensen, Operations Manager på terminalen.

Peter fortsætter, ”Kjell er en god kontrast til vores arbejde. Han er en rolig, varm og behagelig person, en god kollega, som uden tvivl kommer til at bidrage med velovervejede beslutninger i et til tider hektisk miljø.”

Efter endt oplæring skal Kjell indgår i Supervisor teamet, og vil hermed blive vagtgående. Herefter træder Peter Jensen ud af gruppen for at fokusere mere på det overordnede.

Vi glæder os over, at Kjell vil bruge sine kræfter sammen med Jutlandia, og byder ham hjertelig velkommen ombord.

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
"..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce"
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.