En stærk stevedoreafdeling

Fra venstre: Kim List, Operations Manager, Stevedoring og Morten Lorenzen, Supervisor, Stevedoring.

Over den seneste tid har vi udvidet vores stevedoreafdeling, så bemanding og opgaver til stadighed hænger sammen. Vi har oplevet en markant stigning i vores indkommende opgaver, og det er utrolig vigtigt, at vi imødeser disse med det nødvendige antal supervisors, både overfor kunden men lige så vel overfor vores medarbejdere.

Vi har et meget stærkt hold supervisors med utrolig gode kompetencer og erfaringer. Det skal vi have, for at kontinuerligt kunne overgå vores kunders forventninger, og for at fortsætte med at tilbyde løsninger, der ofte viser sig at være ressourcebesparende for vores kunder, blot fordi vi løser opgaverne på mest optimale vis. Det gør vi ved især at have fokus på udvikling og uddannelse.

Den 6. august 2018 tog vi imod endnu en Stevedore Supervisor til vores stevedoreafdeling, denne gang Morten Lorenzen.

Morten er 38 år, har to børn, og bor i Esbjerg. Han har tidligere arbejdet i vindmøllebranchen som supervisor i mange år, bl.a. som site supervisor og senest som stevedore supervisor hos andet firma. Han har herved stor erfaring indenfor lastning og losning af skibe. Morten forestår hos Jutlandia lastning og losning af alle typer af skibe, herunder installationsskibe.
"Med ansættelsen af Morten ruster vi os til at kunne modtage stadig flere og mere komplekse opgaver. Samtidig giver det os en mulighed for at få indblik i, hvad der sker efter vores lastninger og en større baggrundsviden lasteteknisk, således at vi kan tilrette eventuelle behov, der er på de varierende modtager-sites i hele verden. Altså kan vores løsninger tilpasses ikke alene rederiernes behov med også sitet, der skal modtage komponenterne og opstille dem. Kunderne vil i sidste ende kunne spare penge pr. mølle, da vi kan imødekomme behov længere ude i logistikkæden", siger Kim List, Operations Manager, Stevedoring. 

Morten har siden sin første dag hos Jutlandia gået driftigt til projekterne.
”Jeg har haft dialog med Jutlandia igennem en længere årrække via mit tidligere arbejde og specielt pga. et godt arbejdsmiljø og gode vilkår, var det et sted jeg gerne ville være. Siden jeg startede, har vi især haft travlt med installationsfartøjer for MHI Vestas samt faste anløb, og vi arbejder godt sammen på tværs af afdelingen. Jeg har haft en super god start og fået nogle gode kollegaer”, siger Morten Lorenzen.

Det glæder os at have taget imod endnu en dygtig kollega!

 

Stevedoring

Jutlandia Terminal har mere end 30 års erfaring med stevedoreopgaver i Esbjerg og andre havne, hvilket gør os meget kompetente til at udføre bl.a. lastninger, losninger, sikring og surring af gods mv.

Læs mere om vores stevedoreydelser her

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
"..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce"
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.