Fra Shipping Trainee til Project Coordinator

Den 31. juli 2019 blev Lasse Fugmann Christensen færdigudlært efter en toårig periode som Shipping Trainee hos Jutlandia Terminal i Esbjerg, og kunne den 1. august træde ind ad døren som fastansat Project Coordinator.

Lasse startede sit traineeforløb i Jutlandias kemiafdeling, men sprang efter ca. seks måneder over i Agency & Projects, hvor han har færdiggjort sin uddannelse.

”Mit uddannelsesforløb hos Jutlandia har i den grad levet op til de forventninger, jeg havde inden jeg startede som trainee. Der er blevet stillet krav til egen udvikling af kompetencer i det daglige arbejde, og der er samtidig blevet givet plads til at tage chancer og prøve nye veje”, siger Lasse.

”Jutlandias forskellige afdelinger holder konstant, tæt dialog, hvilket sikrer god sparring, som for det første er til stor fordel for elevers udvikling, men også for afdelingernes yderligere personale. Jeg fik hurtigt i mit traineeforløb et godt kendskab til, hvad Jutlandia er og hvilke services vi tilbyder, og jeg er blevet klædt godt på til at håndtere de mange opgaver, der dagligt kommer ind”.

Lasse har som Shipping Trainee blandt andet haft ansvaret for flere skibe på kontrakt, der servicerer offshore sektoren i Nordsøen, i hvilken forbindelse han har beskæftiget sig med besætningeskifte, varelevering, diverse serviceopgaver mv. Endvidere har han fungeret som one point of contact overfor flere kunder og ledt koordinering mellem kunder og yderligere afdelinger i huset.

”Jeg glæder mig til fortsat at arbejde med skibene og deres besætning, og udvikle endnu tættere samarbejder med vores kunder”, afslutter Lasse.

Lasse refererer til Julie Normann Jensen, Assistant Operations manager, som varetager det daglige ledelsesansvar for både Agency & Projects og Chemicals & Logistics.

 

Vi glæder os til fortsat at kunne nyde godt af Lasses gode humør, indsats og gåpåmod.

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
"..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce"
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.