Jutlandia Terminal udvider på Esbjerg Havn

Gang i butikken og god tro på fremtiden

På jysk vil man sige at det går ret godt for Jutlandia Terminal på Esbjerg Havn.

Jutlandia har store visioner og god tro på fremtiden. Vi oplever en stigende efterspørgsel, og alt vores nuværende lagerplads er fyldt op – derfor udvider vi i den kommende periode vores faciliteter markant.

Vores faciliteter består på nuværende tidspunkt af 24.000 kvadratmeter på Esbjerg Havn. Disse vil blive udvidet med yderligere 12.000 kvadratmeter lagerhaller, hvor der i slutningen af april skydes gang i den første etape af projektet.

Den første etape består af de første 4.000 kvadratmeter opvarmede, isolerede betonhaller delt op i to haller á 2.000 kvadratmeter med store porte og mulighed for tungt gods. I oktober måned vil de første lagerhaller være klar til brug.

Samtidig udvides der med 2.000 kvadratmeter telthal, som allerede tages i brug i maj måned.

”Vi tror på udviklingen her i Esbjerg. Vi mener, at vi står så stærkt i et af Danmarks absolutte vækstområder, at vi godt vil satse på at få en endnu større del af den vækst, vindenergibranchen forventer inden for de kommende år, siger Kristian Svarer, CEO. 

”Vi har arbejdet med vindenergi de sidste 20 år, hvor vi er en anerkendt leverandør til bl.a. Siemens Gamesa og Vestas. Vi står stærkt, fordi vi er kendt for at levere stærke kvalitetsløsninger”.

Mangler du lagerplads?

Står du og mangler lagerplads til dit gods?

Kontakt Claus Jensen på 79 12 88 43 eller ctj@jut.dk

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
"..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce"
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.