Ny HSEQ Specialist hos Jutlandia

Den 24. januar fik vi Margrethe Svendsen med på holdet som HSEQ-specialist i vores dygtige HSEQ team.

Margrethe er 35 år og bosiddende i Bramming med sin kæreste og søn på 1½ år. Margrethe kommer fra en lignende stilling og har dermed netop den erfaring og branchekendskab, vi hos Jutlandia har brug for.

”Vi har et Ledelsessystem i topform, og Margrethes kompetencer giver os mulighed for i langt højere grad at fokusere på vores sikkerhedskultur og formidling indenfor miljø, arbejdsmiljø og kvalitet. Derudover går vi en spændende tid i møde, hvor vi i foråret skal certificeres efter de nye ISO-standarder”, siger Rune Jacobsen, Senior BD & HSEQ Manager.

Hos Jutlandia får Margrethe mulighed for at arbejde med alle aspekter indenfor HSEQ og bliver synlig i dagligdagen på Amerikavej 1.

”Har nok endelig fundet min plads i erhvervslivet og nyder, at der er mulighed for at bruge alt hvad jeg kan/har lært.” Siger Margrethe. ”I stillingsopslaget fra Jutlandia blev der understreget, at det var vigtigt at HSEQ var synlig i dagligdagen og at der var fokus på arbejdsmiljøet, det tiltalte mig. Dette, og at jeg i al den tid, hvor jeg arbejde på den anden side af kajen, altid har fået en positiv oplevelse af Jutlandia. Der har aldrig været historier i omløb, som har omtalt Jutlandia negativt – snarere tværtimod! Samtidig fandt jeg det interessant at virksomheden er i vækst og håndterer både komponenter for olie og gas samtidig med vind industrien. Til sidst er det meget vigtigt for mig der er engagement fra ledelsen og en vilje i hele virksomheden til at arbejde for et trygt og sikkert arbejdsmiljø”, fortsætter Margrethe.

 

”Det var tydeligt at der blev lagt vægt på værdierne i virksomheden – Det kunne jeg rigtig godt lide, og det var svært ikke at blive smittet af deres gejst og optimisme”

 

”Til jobsamtalen sad to meget velforberedte ledere, som brændte for at fortælle om Jutlandia, og det var tydeligt, at der blev lagt vægt på værdierne i virksomheden – Det kunne jeg rigtig godt lide og det var svært ikke at blive smittet af deres gejst og optimisme. Efter jeg er startet, har jeg fået en rigtig god modtagelse af alle og lysten til vidensdeling er stor. Føler mig godt tilpas allerede”, slutter Margrethe.  

Vi glæder os meget over at have fået Margrethe med på holdet og vi glæder os til de næste mange år med hende i huset!

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
"..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce"
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.