Udlært økonomielev og fastansat regnskabsassistent

Lau Christiansen startede i 2017 som elev i bogholderiet hos Jutlandia Terminal og J. Lauritzen’s Eftf.
Vores to virksomheder deler flere fællesfunktioner, herunder IT, bogholderi, marketing, HR og reception.

Igennem de seneste to år, har Lau blandt andet beskæftiget sig med debitorer og kreditorer, hjulpet til med løn samt løbende projekter, hvor der har været behov for det.

FRA ØKONOMIELEV TIL REGNSKABSASSISTENT

Den 14. august 2019 blev Lau færdigudlært kontorassistent med speciale i økonomi, og fortsatte den 15. august i jobbet som regnskabsassistent hos Jutlandia og Lauritzen.

"Som elev har jeg fået givet en masse ansvar, og er blevet kastet ud i tingene, altid med mulighed for hjælp, når der har været behov for det. Det gør, at jeg føler mig klar til de udfordringer, der kommer. Den tillid, der er blevet givet, har betydet utrolig meget.

Jeg føler mig helt bestemt forberedt til jobbet som regnskabsassistent, men man kan jo altid lære endnu mere, og det glæder jeg mig til”, siger Lau.

Lau fortsætter som ansvarlig for debitorer og kreditorer, men vil samtidig for fremtiden blive involveret i flere af afdelingens opgaver.

”Lau er struktureret, hurtig på tasterne og omhyggelig... og det er gode egenskaber i regnskabsafdelingen”, siger Pia T. Buurskov, Økonomichef, med et smil.

”Det har været en fornøjelse at have Lau som elev i bogholderiet. Han er altid glad, smilende og god for en frisk bemærkning. Han siger aldrig nej til en opgave, og sætter en stor ære i at nå sine opgaver til tiden.

I sin elevtid har Lau i den grad bevist, at han kan tage ansvar og samtidig bidrage til det gode samarbejde i bogholderiet, og vi glæder os over, at han fortsat er en del af teamet, så vi kan nyde godt af hans gode humør og hjælpsomme gemyt”, afslutter Pia.

 

Vi ønsker Lau hjertelig tillykke med sin uddannelse! 

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
"..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce"
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.