LIGHTHOUSE

lighthouse

Lighthouse er Jutlandias digitale platform til skibsanløb

Følg skibs- og stevedore operationer live via Lighthouse kundeportalen, der samler og integrerer information om skibsanløbets forskellige operationer et sted. 

Via kundeportalen er information om  skibsanløb og skibsoperationer let tilgængelige døgnet rundt,  med email updates på ændringer af f.eks. ETA, ETD, laste opstart eller forsinkelse pga. vejrlig.

Alle dokumenter relateret til operationen bliver uploadet til kundeportalen f.eks. stuveplaner, kajplaner, tekniske tegninger, NOR, PDA osv.,  så det er let at finde, og samlet et sted. 

Samtidig auto generes de forskellige dokumenter, som skal bruges til projektet som B/L, SOF, T2L, Mates receipt osv., hvilket sikrer hurtig eksekvering og afslutning af projektet. 

Rapportering med data opsamling

Lighthouse giver et klart og intuitivt overblik over de enkelte projekter, og giver samtidig mulighed for at se alle tidligere projekter. 

Lighthouse samler også data på bl.a. lastetider af de forskellige komponenter, og der laves en hændelses- og status rapport på hvert projekt , så man har et komplet overblik over projektet.

Hændelses- og statusrapporter kan også laves på måneds eller års basis alt efter klient specifikke ønsker. Vores BI software giver mange muligheder for at dække individuelle behov.

Kvalitets sikring

Godsskader bliver registreret med billede dokumentation i Lighthouse og straks behandlet i vores HSEQ afdeling. Hændelsesrapporter bliver efterfølgende sendt direkte til de relevante personer. 

Kort sagt - ikke flere telefon opkald for opdateringer til agenten eller stevedore supervisoren, når man bruger Jutlandia som partner. Alt er integreret i Lighthouse med fuld operationel gennemsigtighed. 

 

PORT CALLS MADE DIGITAL WITH FULL OPERATIONAL TRANSPARANCY

 

Se VORES One-pager