News

4. january 2024
Vores nye Logistics & Project Specialist er Lene
Lene er sprunget direkte ind i kemi, logistik og told-teamet som vores nye Logistics & Project specialist, og allerede fra dag et skabt sin plads på holdet. Vi kan også tydeligt se, hvordan teamet gør plads til nye kollegaer og byder dem varmt velkommen..

Read more

20. december 2023
Jutlandia udvider i sø- og luftfragt
Jutlandia og IAT har indgået aftale om at alle sø– og luftfragtsaktiviteter i IAT overgår til Jutlandia Terminal den 1. januar 2024.

Read more

26. october 2023
Der sker ting og sager i butikken
Jep den er god nok. Der sker ting og sager i butikken. Det gør der jo sådan set altid, når man befinder sig i en omskiftelig branche, og når man har med så mange mennesker at gøre. Og hvor er vi heldige med, at vi altid har spændende...

Read more

22. june 2023
Mød Jens. Rejepilleren om du vil. Jutlandias færing. Kært barn har mange navne
Jens er færing. og så tager han imod bestikkelse. Han er venlig, ægte, humoristisk og loyal, en udpræget holdspiller. Lær Jens bedre at kende lige her..

Read more

8. may 2023
Jutlandia benytter mulighed for at opruste og opgradere organisation
Jutlandia har i 2022 leveret tilfredsstillende resultater på niveau med aktivitetsniveauet på Esbjerg Havn. Året har aktivitetsmæssigt været roligt ift. tidligere og har primært – udover drift og kundeservice – været anvendt til oprustning og opgradering

Read more

30. june 2021
Jutlandia gets a new sister

Read more

13. april 2021
New digital platform for port calls

Read more

25. january 2021
Lastning af vingeforme til Taiwan

Read more

20. december 2020
Jutlandia is ready for a hard Brexit
A new reality for importers and exporters by the 1. January 2021

Read more

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.