Jutlandia udvider i sø- og luftfragt

Jutlandia Terminal overtager sø- og luftfragt fra IAT

Pressemeddelelse

Jutlandia og IAT har indgået aftale om at alle sø– og luftfragtsaktiviteter i IAT overgår til Jutlandia Terminal den 1. januar 2024.

Jutlandia Terminal udvider hermed tilstedeværelsen inden for sø– og luftfragtssegmentet, og får ud over en bredere kundebase også kvalificeret personale med fra IAT.

Jutlandia Terminal og IAT er begge familieejede virksomheder, hvor fokus er at levere kvalitetsløsninger med et højt service - og informationsniveau, hvor kunderne er i fokus, hvilket denne aftale sikrer. Det passer samtidig ind i både IATs og Jutlandia Terminals strategi, hvor der begge steder er fokus på at blive stærkere i de nicher man arbejder i.

Christian Christensen, IAT: Det lå ikke lige i kortene at sælge fra, men jeg ved, hvad Jutlandia Terminal står for, og da henvendelsen kom fra dem, synes jeg at det gav god mening. Det vigtigste er, at jeg ved, at både kunder og personale kommer et sted hen, hvor de vil være glade for at være.

Kristian Svarrer, Jutlandia Terminal: Vi er utroligt glade for at IAT har taget positivt imod vores henvendelse, og glæder os til få integreret afdelingen ind i Jutlandia, så vi kan tilbyde et endnu bedre produkt.

For yderligere oplysninger kan der rettes henvendelse til:
Kristian Svarrer, CEO, Jutlandia Terminal, krs@jut.dk; 20472046
Christian R Christensen, bestyrelsesformand, IAT, cc@iat.dk; 21727353

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
"..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce"
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.