Ny Terminal Supervisor hos Jutlandia Terminal

Fv. Peter Jensen, Operations Manager Terminal & Dennis Jensen, Terminal Supervisor. 

Bestyrkelse af virksomhedens kompetencer afdelinger i mellem

Den 1. maj 2019 overgik Dennis Jensen til stillingen som Terminal Supervisor hos Jutlandia Terminal i Esbjerg.

Dennis startede hos Jutlandia Terminal i 2016, og har siden arbejdet som Project Coordinator i vores agentur. Her har han beskæftiget sig med blandt andet projektkoordinering og skibsagentur samt ageret som one-point-of-contact for flere af vores kunder.

”Vi har på terminalen altid haft god kontakt til Dennis, og da muligheden bød sig, gav det god mening at forene Dennis’ kompetencer fra agenturet med terminalen.
 Det er min klare overbevisning, at Dennis i stillingen som Terminal Supervisor, kommer til at bestyrke samarbejdet og forståelsen mellem afdelingerne. Dennis kender systemerne og vores arbejdsgange, og har derfor forholdsvis let kunne træde ind i stillingen.

Jeg glæder mig over det nye samarbejde, og ser skiftet som en bestyrkelse af kompetencer i virksomheden afdelingerne i mellem”, siger Peter Jensen, Operations Manager Terminal.

I hverdagen bliver skiftet for Dennis blandt andet personaleledelse med et øget fokus på optimering af interne processer, som vi i organisationen har stort fokus på. Dennis indgår nu i formandsgruppen på terminalen, og fungerer ligesom de yderligere terminal supervisors, som et kordinerende led i det daglige på et mere operationelt niveau.

”Jeg takkede ja til stillingen, da jeg sagtens kunne se mig selv i positionen som Terminal Supervisor. Der har altid været god kemi med folkene på terminalen”, siger Dennis Jensen, Terminal Supervisor.

”Stillingen befordrer, at man skal kunne have mange bolde i luften samtidig, hvilket passer mig rigtig godt. Der er flere paralleller, i forhold til hvad jeg tidligere har beskæftiget mig med, hvilket også var afgørende for mit ja.

Jeg trives godt i det ’nye’ miljø, hvor jeg er kommet endnu tættere på den operationelle del af de opgaver, som varetages på terminalen, mens der samtidig også er en del projektkoordinering og kundekontakt.

De mange nye udfordringer der medfølger, ser jeg som et kæmpe plus. Det er en god udfordring, at blive involveret i den ledende del med styring af mandskab, opgavefordeling og supervision af udførte opgaver”, afslutter Dennis.

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
"..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce"
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.