Der sker ting og sager i butikken

Jep den er god nok. Der sker ting og sager i butikken. Det gør der jo sådan set altid, når man befinder sig i en omskiftelig branche, og når man har med så mange mennesker at gøre. Og hvor er vi heldige med, at vi altid har spændende opgaver at beskæftige os med. Operationsmæssigt og menneskemæssigt (kan man sige det? Det gjorde vi i hvert fald). Nå men som i nok allerede har fået nys om ud fra billedet, kan vi nu blære os med, at vi har fået yderligere to gode herrer med på vores supervisor team på terminalen.

To friske, nye gutter.. og så Peter

Mikkel, det er ham vi har til venstre (ham vender vi snart tilbage til). Så har vi Peter, som allerede er i fuld gang med at kaste sine 25 års fuldstændig uvurderlige viden over begge vores nye supervisors, ham kender i. Og hvis ikke i gør, er i gået glip af noget. Peter er Jutlandias Operations Manager på terminalen. Terminalchefen altså. Mr. Sunshine himself (hvis han selv skal sige det, og på en god dag, kan vi næsten ikke andet end at give ham ret). Men nu skal det hele jo ikke handle om Peter. Ikke ham her Peter i hvert fald. Lige ved siden af Peter til højre har vi nemlig en Peter mere – vores nyeste Peter.

Lær nye Peter og Mikkel lidt at kende

Peter Moltesen hedder han altså - vores nye Peter. Han er gift med Malene, og sammen med deres to børn bor de i Tarp. Han er udlært murer, og har arbejdet i byggebranchen i de seneste 16 år med blandt andet projektledelse og koordinering. Hans erfaringer vil med sikkerhed styrke driften på terminalen.

Vi har nu arbejdet sammen med Peter siden den 18. september, og lad os bare sige – det har været seks rigtig gode uger.

Så har vi Mikkel. Mikkel Ager. Mikkel har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med i nu fire uger. I kan selv regne ud hvordan det er gået, når vi skriver ´fornøjelsen´.. Det er altså to gode gutter vi har tilføjet til terminalteamet.

Mikkel er 46 år. Han er gift med Ann, og sammen med deres tre børn bor de i Tjæreborg. Han er uddannet inden for Lager- og Logistikområdet og har en omfattende baggrund inden for dette felt. Han har tidligere besiddet stillinger som lagerchef og lager-logistikansvarlig, hvilket har udstyret ham med en bred vifte af erfaringer, herunder personaleledelse. Han kommer hermed med ekspertise og erfaring og vil tilføre organisationen værdifuld knowhow.

Vi glæder os vanvittig meget til at lære Peter og Mikkel rigtig godt at kende, og til fortsat hver dag at arbejde sammen med jer. Tak fordi i valgte Jutlandia. Rigtig hjertelig velkommen på holdet.

Bruce Boyle
Noble Drilling - Drilling Superintendent
"..the way things are taken care of can often depict how an organization is run. When it comes to medical situations, it is very important that the proper steps are taken and the advice from Tommy & Mette yesterday on how we should proceed was clear and very professionally put across.
I would like to thank you and your team for your assistance on this matter and please pass on mine and the Willem’s sincere thanks for doing what you do.

Thanks, Bruce"
Jørgen Laursen
H.H. Danship - Manager
Vi har et godt og tæt samarbejde med Jutlandia. Gode relationer og generelt et rigtig samarbejde på alle niveauer.

Hovedårsagen til at vi har valgt at bruge Jutlandia, er fordi de tilbyder frokost og fordi Kjeld altid bringer kaffe med på kajen.
Spøg til side.. Jutlandia har altid styr på tingene og ved hvad de laver. De har nogle gode og erfarene folk.